'LAAT GELUK' mijn 7de album gaat in 2018 de wereld in

'muziek voor het hart' samen met jou de wereld in

Op de cd presentatie in december zat er een zaal vol warme vrienden de presentatie van mijn nieuwe cd LAAT GELUK mee te vieren. Op het podium Freek Dicke, Toni Lameirinhas, Ronn Andriessen en ik. In de lichtheid van alle mensen die er waren vonden alle liedjes die ik er zong een dankbaar gehoor. 

Ik hoop dat mijn nieuwe liedjes zullen bijdragen aan jouw eigen LAAT GELUK in 2018 en nog lang daarna. Op 4 februari kun je een eerste laat geluk Loftconcert in Hoogstraten meemaken. Dit is ook de start om 'laat geluk' in het nieuwe jaar uit te dragen. Welkom!

mijn 7de cd een bron van geluk!?

0  LAAT GELUK mijn 7de cd

0  LAAT GELUK is mooi verpakt een geschenk

0  LAAT GELUK wordt bezorgd

0  LAAT GELUK om met elkaar te delen

 

LAAT GELUK, mijn 7de cd 

Kun je wel een beetje geluk gebruiken? Dan heb ik goed nieuws! Laat geluk is mijn 7de cd die vorig najaar is gerealiseerd en op 9 december warm werd onthaald in een zaal vol vrienden en liefhebbers in Hoogstraten. Laat geluk kon er komen mede dankzij de Friendsfunding waaraan zo'n 140 mensen hebben bijgedragen met donaties en bestellingen vooraf. Zo konden nieuwe liedjes worden gerealiseerd op een vernieuwende cd waar we best trots op zijn. Vanaf nu kun je de cd bestellen. Elke bestelling is welkom en een steun om mijn liedjes de wereld in te helpen! De verkoop via iTunes etc. volgt later.

LAAT GELUK is mooi verpakt een geschenk

Wij geloven nog steeds in de kracht van het fysieke product: een cd in een met liefde gemaakte hoes met tekstboek. Ontwerper Guido Smit maakte de lay-out met illustraties van Demian Geerlings. In de loop van 2018 gaan we de cd ook wereldwijd beschikbaar maken op internet en zul je hem kunnen beluisteren of aanschaffen via veel gebruikelijke kanalen zoals iTunes, Spotify, Deezer, Tidal etc. Wij laten het weten van zodra dat mogelijk is.

Met de studiotechniek van Peter Bulkens is LAAT GELUK in de hoogste kwaliteit opgenomen. Die klankkwaliteit haal je in huis met een cd of soms met een betaalde versie van een hoogwaardige streamservice. Aan jou de keus…..straks.

LAAT GELUK wordt bezorgd

Met de post komt ie er aan als je laat geluk bestelt via mijn website. Mijn service is doorgaans razendsnel. Als jij besteld ren ik al naar de brievenbus. Nou ja, ik doe in ieder geval mijn best om voor een vlotte levering te zorgen.

LAAT GELUK om te delen

Naast de CD komt er ook een LAAT GELUK CONCERT dat je kunt boeken. Want laat geluk willen we delen en er mensen mee met elkaar te verbinden. Dat gaat wellicht in het theater gebeuren als theaters geïnteresseerd zijn in de voorstelling. Maar daar hoef je niet op te wachten. Wij gaan LAAT GELUK ook brengen als huiskamerconcert. Neem contact op als je dat een leuk idee vindt. Dan werken we het samen uit.

Veel liefs en graag tot de muziek ons (weer) bij elkaar brengt,

Renze

mede namens Freek en het hele productieteam

 

 

 


Mijn leven als kunstenaar. Een beetje geschiedenis

Met mijn eigen leven als bron in een altijd turbulente wereld heb ik sinds 1980 liedjes geschreven. Tien jaar later bracht ik mijn eerste cd uit, 'Nu 't kan'. De cd zette veel in gang. Het werd de titel van een theater concert. Ik kwam er mee op de radio in Nederland en België en de ervaringen als optredend artiest werden een belangrijke bron voor de zanglessen die ik gaf. Organisatorisch en financieel deed ik alles alleen. In de daaropvolgende 20 jaar volgden nog 5 CD's met alles wat daaruit ontstond. Soms was er een impresariaat geïnteresseerd maar dat bleek meestal lucht. Dus deed ik bijna alles zelf. Theaters boeken. Voorstellingen produceren. De muziek bracht en brengt altijd prachtige nieuwe wegen en verbindingen tussen mensen. Financieel in zoverre succesvol dat ik er een bestaansminimum uit haalde als zelfstandig artiest zonder uitkeringen en een enkele keer een subsidie of een eenmalige financiële bijdrage. Nu is er dan de 7de cd 'Laat geluk', een magische cd. Mijn beste cd tot nu toe? Ach, aan een moeder vraag je toch ook niet of het laatstgeboren kind de beste is die ze ooit gemaakt heeft.......

37 jaar leef ik als selfsupporting Singer-songwriter. Ik hoop nog jaren door te gaan. Als ik kan mijn hart maar kan volgen. Dat was en is een groot cadeau. Met mijn 7de cd mag ik mij weer laten zien. Weg uit de teruggetrokken sferen van het creatief proces. Ik ben er weer. Zo voelt dat. Ook al is dat misschien tegen de stroom in. Voor de productie van 'laat geluk' sprongen in ieder geval veel goede vrienden bij. Blijkbaar is het in mijn leven tijd voor samen. Bedankt allemaal! Doe je ook mee? Luister dan naar 'Laat geluk', laat je raken, organiseer iets waar we kunnen komen spelen en zegt het voort! 

Samen met muziek naar een betere wereld? Ik blijf er voor gaan! 
bergen