Coacht

Ben je op zoek naar de juiste toon in je werk?
Is er harmonie?
Klopt het ritme nog?
Samen kunnen we kijken naar hoe het zit met ritme, maat en melodie in je team en/of in jezelf.
 

 

Als je ergens het gevoel hebt dat ik iets voor jezelf, je bedrijf of je team kan betekenen......

laat ons dan eens samen zitten. Pas dan ontdekken we of we samen klinken.

 

Ik zong met uiteenlopende bedrijven-teams. Ik werk vanuit een natuurlijke visie op muziek. Ik kijk naar zangcultuur en zangnatuur. Dat levert metaforen op die haarscherp toepasbaar zijn op het bedrijfscultuur en bedrijfsnatuur. Spannend en ontwapenend als er eenmaal gezongen wordt. Het laat onder andere vernieuwingstrajecten soepeler lopen en is uitstekend te gebruiken als opstarter, ontspanner of verluchtiger. 
 
Je kunt kiezen uit een aantal vaste thema's, deels in samenwerking met andere trainers of nog meer afgestemd op jouw specifieke team:
 

“Afstemmen op jezelf” een workshop

Een medewerker die niet goed is afgestemd op zijn/haar eigen kwaliteiten kan een heel team belemmeren of zelfs lam leggen. Met metaforen uit de muziek laat ik je meemaken hoe een muzikale samenwerking soepel verloopt en daar kunnen allerlei soorten teams heel veel aan hebben.

 

 

Hoe ziet je voordracht er uit?

Een voordracht geven of jezelf presenteren vindt bijna iedereen heel spannend. Dus probeer je zo ontspannen mogelijk over te komen. Maar ja, dan wordt je presentatie te beheerst, zogenaamd zelfverzekerd en meestal vreselijk saai. Dan word het tijd om te leren omgaan met je spanning. Tijd voor een individuele zang- en/of presentatie coaching. In één of een aantal privé-sessies coacht Renze je naar een beter resultaat.
Ik help je graag met de voordracht die bij jou past en die écht is en die uit je hart komt.
 

 

 
bergen