Inspireert

Renze inspireert niet alleen met zijn lied,
hij is dé bezielde zang-inspirator voor mensen, die willen zingen
hij laat je zingen op de manier, die het beste bij je past in cursussen of privé-les

schrijf je nú in voor de nieuwe cursus 'Het pad van de zanger' start 7-2-2017 of privé-les

 

Als je zingend door het leven wilt

Zingend door het leven klinkt als een zorgeloos bestaan. Vrolijk, licht en met de onbevangenheid van een kind. Wie wil dat niet? Veel mensen met een verlangen om te zingen ontdekken in de lessen van Renze de 'zanger(es) in zichzelf'. Mensen die dat van zichzelf nooit gedacht hadden, 'zingen!'. Maar ook professionele zangers en zangeressen, die soms zingend 'moeten' presteren, brengt hij terug bij bezieling, plezier en vertrouwen in zichzelf.

Renze laat je zingen op de manier, die het beste bij je past. Hij leert je naar je eigen stem te luisteren, erop te vertrouwen en er liefdevol mee om te gaan. Hij laat je je eigen zang- en stemkwaliteiten ontdekken en je leert voor die kwaliteiten te gaan staan. Dat maakt je krachtig en gelukkig zodat je onbevangen, zingend door het leven gaat.

Renze geeft zangcursussen met pianobegeleiding, privé lessen, thema workshops, zangdagen en individuele presentatie coaching. Naast zijn lespraktijk zingt en coacht Renze ook in het bedrijfsleven.

 

Cursussen & privé-lessen 2018

Dinsdagavondcursus "Het pad van de zanger(es)", start 6 februari 2018

Als je wilt leren zingen op de manier die het beste bij je past en wekelijks een leuke zangavond wilt beleven in een elkaar ondersteunende groep, kom dan samen solo zingen. Het gaat erom de zanger in jezelf vrij te laten klinken in "jouw instrument". Dat betekent je stem bevrijden van beperkende gedachten en emoties. Dat betekent je natuurlijke basis vinden, vanwaaruit jij met plezier kan gaan zingen. Je eigen zangpad ontdekken en zingen wordt dan een feestje. Zeker met de bezielende coaching van Renze, de ondersteunende mede cursisten en de muzikale begeleiding van pianist Joep Moonen of Ronn Andriessen. Joep en Ronn zijn professionele begeleiders, waardoor jij op vleugeltjes gaat. Op weg naar de unieke zanger(es), die je in wezen bent.

Halfjaar-cursus van 14 keer op dinsdagavond van september t/m januari en van februari t/m mei. Kosten: € 315,00 in één keer vooraf of: Gespreid over 5 maanden van € 66,00 of: Gespreid over 4 maanden van € 82,00. (inclusief btw voor particulieren. excl. btw voor zakelijke deelnemers). Start 6 februari 2018, 20.00 uur. 

Meer weten? info@renzeferwerda.be of bel me op +32 3 3444564.

Privé-lessen

Privé-lessen zijn altijd speciaal afgestemd op jouw vraag en behoefte. Renze begeleidt je op jouw eigen reis door de (ongekende) mogelijkheden van je stem. Beginner of gevorderd. Amateur of professioneel. Iedereen is welkom. Zangtechniek hangt samen met natuurwetten. Dus is privé-les bij Renze nooit enkel een technisch verhaal. Bovendien is zingen is zó verbonden met je ziel en zaligheid, dat het soms te spannend is om je gevoel te laten gaan. Renze zal je altijd helpen bij jezelf de juiste snaar te raken. Tot je het durft uit te zingen, gedragen door je lichaam, je "instrument". Dan komt er ruimte voor jouw eigen unieke stem. Dan neemt de zanger in jezelf je mee.

Gebruikelijke frequentie: 1 maal per 14 dagen 1 uur of 45 minuten. Voor mensen met onregelmatige werktijden wordt een aangepast schema gemaakt. Korting op lessen in series van 5 of 10 maanden. Losse lessen kan ook. Kosten: € 45,- per uur of € 36,- voor 3 kwartier. (incl. btw particulieren. Prijzen zakelijke deelnemers excl. btw)

Korting op lessen in series van 5 of 10 maanden met gemiddelde frequentie van 1 x per 14 dagen:

18 lessen van 45 min gespreid over 10 maanden: € 59,- per maand

18 lessen van 1 uur gespreid over 10 maanden: € 74,- per maand

9 lessen van 45 min gespreid over 5 maanden: € 61,- per maand

9 lessen van 1 uur gespreid over 5 maanden: € 77,- per maand
 
Zou je heel graag les willen maar is het voor jou te kostbaar? Laat het mij weten. We vinden zeker en vast een oplossing!

Alle cursussen en lessen worden gegeven in het centrum van Hoogstraten, België. Parkeren voor de deur. Openbaar vervoer. De bussen van de Lijn stoppen voor de deur..
bergen