Zingt

liedjes voor het hart?
een warme stem?
teksten die raken?
luister en oordeel zelf....WELKOM op mijn site!

 

Liedjes voor je hart

Ik houd van warmte, verbinding en verwondering. Sommigen horen dat als ik zing. Ze zeggen dat ik liedjes voor het hart maak. Ik houd van mijn liedjes. Het zijn mijn kinderen. Als ik ze zing beleef ik ze steeds opnieuw. Met begeleiding van gitarist Freek Dicke krijgen ze vleugeltjes. Met begeleiding van alle muzikanten op mijn CD's ontstaat er een prachtig muzikaal decor. Ik houd van CD's maken met muzikanten van over de hele wereld. CD's moeten juweeltjes zijn, die na jaren nog tijdloos goed klinken. Ik houd er van om mijn publiek, om jou te ontmoeten! Tijdens onze LOFTCONCERTEN in Hoogstraten bij voorbeeld. En wat te denken van een vrolijk, lichtvoetig, ontroerend, kwetsbaar optreden bij jou thuis? Ja? Kan dat?..... Ja! Dat kan!

Wil je meer horen en of bestellen? Ga naar mijn winkel  Daar kun je echte cd's bestellen en/of mijn muziek downloaden op iTunes bij voorbeeld. Ook losse nummers. Luisteren kan op Spotify, Deezer en Tidal o.a. Want al die muzikale kracht van kwetsbaarheid is nu ook te vinden op heel het internet. Veel plezier met je reis door onze muziek. Ik hoop dat die ons en anderen verbindt!

Met Freek Dicke en Toni Lameirinhas en .......

Sinds 1990 werkt ik samen met gitarist en arrangeur Freek Dicke. Wij zijn een muzikale eenheid geworden. Elke cd heeft een eigen stijl. In 2000 ontmoette ik de Portugese bassist Toni Lameirinhas. Toni was gelijk enthousiast, speelde mee op 3 cd's en ging met Freek en mij het theater in. De broer van Toni Fernando Lameirinhas, componeerde voor mij "Lissabon saudade". Als het even kan, komen Freek en Toni mee naar waar jij ons uitnodigt. Op mijn cd's spelen naast Freek en Toni o.a. muzikanten als Juan Pablo Dobal, Liber Torriente, Henny Langeveld, Frank Tomme, Jokke Schreurs, Ronn Andriessen, Walter Poppeliers, Udo Demandt, Alain Van Zeveren en Dieter Limbourgh. Mijn 7de cd heet LAAT GELUK en gaat in 2018 de wereld in.

 

 
bergen